نمایشگاه آداب سفره داری و ميهمان پذیری دربار صفوی توسط دانشجویان رشته موزه دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
به گزارش عصر رويداد از ايرنا، اين نمايشگاه با هدف باز زنده سازی میراث معنوی فراموش شده و رویکرد توانمندسازی حرفه ای فارغ التحصیلان، شکل گرفته است.
در این نمایشگاه موضوعاتی چون چگونگی فرهنگ عمومی غذایی، عوامل شکل گیری، رویه تغذیه و آداب آن در دوران صفویه ، چگونگی این آداب در کاخ، مشاغل و اماکن مربوطه و نسخ خطی، در قالب تابلوهایی به نمایش گذاشته شده است.
دیدگاه خود را بنویسید